Contact

 

Body, Beauty & Balance
Aronskelkstraat 95
3053 XB Rotterdam

Mob: 06 383 84 868
Stuur een e-mail

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten

Betaling Salon

 

/ contant

Boek nu online

 

Zoeken

Metabolic Balance zorgt voor een gezond en slank lichaam!

Heb jij het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd om gezond af te vallen? Ben je letterlijk moe van het proberen en teleurstellingen verwerken? Dat klink bekend!!

Na jarenlang van alles te hebben geprobeerd van verschillende diëten tot personal training had ik de moed bijna opgegeven en was serieus aan het overwegen om liposuctie uit te laten voeren.

Specialisten hadden geconstateerd dat ik lipoedeem had en aangegeven dat afvallen bij mij niet mogelijk zou zijn en dat ik er OF mee moest leren leven of voor een medisch/cosmetische ingreep kon kiezen. Paar maanden na dit gesprek kwam ik bij toeval een banner van Nederland Slank tegen, hier draait het geheel om het herstellen van de hormoonhuishouding en zou zorgen voor een strakker lichaam zonder honger te lijden en meerdere kilo’s af te vallen. Je vetverbranding zou toenemen zonder spiermassa te verliezen... dit klonk te mooi om waar te zijn.

Omdat ik geen voorstander ben van snijwerk in je lichaam heb ik mij aangemeld via de website voor een gratis consult. Uit dit gesprek kwam voornamelijk het persoonlijke, op maat gemaakte voedingsplan naar voren.

Op basis van bloedwaarden en persoonlijke gegevens maken zij een boekje met een programma waar je de rest van je leven op kunt terug vallen. Je hoeft nooit meer dure afslankpillen e.d. te gaan gebruiken!

Nu een paar weken verder en enthousiaster over dit programma dan welk dieet ook! Ik verlies kilo's vet en centimeters zonder honger te lijden!

Vraag een gratis consult aan door op de logo te klikken!

De oorzaak van overgewicht

Overgewicht of zwaarlijvigheid is een stofwisselingsprobleem dat veroorzaakt wordt door een verstoord evenwicht in de hormoonhuishouding. Hiermee kan gezegd worden dat hormonen een grote invloed op het afvallen hebben. Met een verstoorde hormoonhuishouding is het gewoonweg onmogelijk om blijvend af te vallen. Vandaar dat het jojo-effect zo vaak voorkomt. Maar de hormoonhuishouding heeft naast afvallen ook nog op andere gezondheidsaspecten invloed. Medische proeven toonden aan dat bijvoorbeeld de verhoging van het menselijk groeihormoon voor meer dan 200 gezondheids- en welzijnsverbeteringen zorgde. Enkele voorbeelden zijn hieronder te zien:

 

 • 72% Lichaamsvetverlies
 • 71% Huid textuur
 • 51% Verdwijning rimpels
 • 62% Geheugen
 • 38% Menstruatie cyclus
 • 38% Nieuwe haar groei
 • 88% Spierversteviging
 • 55% Genezing oude wonden
 • 84% Energie niveau
 • 83% Uithoudingsvermogen
 • 73% Weerstand tegen gewone ziektes
 • 75% Seksuele Potentie

 

De reden van het succes van het programma van Nederland Slank is dat dit programma gericht is op het herstellen van de balans in jouw hormoonhuishouding. Een voorbeeld hiervan is door bepaalde voeding een verhoging te krijgen van het menselijk groeihormoon. Dit wordt bereikt door het creëren van evenwicht tussen de stofjes serotonine en insuline. Het resultaat hiervan is een verlaging van insuline en dat resulteert in dat voeding in energie wordt opgeslagen in plaat van in vet. Een verlaging van insuline zorgt ook nog eens voor dat het eetlust-onderdrukkende hormoon leptine niet meer geblokkeerd wordt. Hierdoor zul je ook nog eens minder honger hebben.

Andere hormonen die invloed hebben op je gewicht zijn het stresshormoon cortisol, het eetlust opwekkend hormoon ghreline, het vrouwelijk hormoon oestrogeen en testosteron. Bij het programma van Nederland Slank zullen deze hormonen weer hersteld worden door de hormoonhuishouding in balans te krijgen. Dit wordt gedaan door allereerst je bloed af te nemen om te kijken hoe jouw persoonlijke hormoonhuishouding er voor staat. Aan de hand hiervan krijg je een persoonlijk voedingsprogramma die je hormoonhuishouding weer in balans brengt. Hierdoor val je niet alleen blijvend af, maar ook nog eens snel. Je kan wel tot 3 kilo per week afvallen. Dit is 12 kilo per maand!

Tarieven:

Intake 45-60 minuten € 60,00

Consult  30 minuten € 45,00