Contact

 

Body, Beauty & Balance
Aronskelkstraat 95
3053 XB Rotterdam

Mob: 06 383 84 868
Stuur een e-mail

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten

Betaling Salon

 

/ contant

Boek nu online

 

Zoeken

Gezichtsbehandelingen

 

Acne treatment

Dieptereiniging, exfoliercen met de quick mask, dit maakt de hoornlaag dunner en voorkomt zwarte puntjes. Onzuiverheden worden verwijderd en de wonderbaarlijke Black mask wordt aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een tonic en dagcreme met Tea Tree - 30 minuten


€60,00

Skin Perfection

Een boost voor de huid met de 3 stappen reiniging van Alexandre Fabelle. Dieptereiniging, scrub met essentieel olien,  onzuiverheden worden verwijderd en afhankelijk van de huidtype wordt er een masker aangebracht. Na een heerlijke gelaatsmassage wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke dagverzorging.

€41,50

Facelift treatment

Verrukkelijke behandeling waarbij de huid gereinigd wordt met het 4 stappen systeem van Alexandre Fabelle. De huid wordt voorbereid voor een gevoel van weldaad en versteviging! Een hoge dosis anti oxidanten zorgen ervoor dat het verouderingsproces wordt vertraagd. De behandeling wordt compleet verzorgd met een intense reiniging, zuiverende scrub, epileren, verstevigende masker. Massage met etherische oliën en dag of nacht verzorging.

 

€49,50

Luxery in Caviar

Caviar bevat 23-26% proteïnen en o.a. een hoog gehalte vitamine A ( Retinol) , D, E,F en K. Deze heerlijke behandeling heeft een herstructureren activiteit en zorgt voor een verjongend en verstevigend resultaat. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van Sound Wave en Radio Frequency om de producten dieper in de huidlagen te krijgen. Een complete behandeling dieptereiniging, peeling, Caviar collageen masker, Oogmasker, epileren, gezichtsmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dag of nachtverzorging.

€ 89,50

For Men Active 30 minuten

Voor de gevoelige huid gebruiken wij milde producten van Aloe Vera. De behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd zodat de huid gekalmeerd en gevoed aanvoelt. Reiniging, peeling, masker naar huidtype. Massage met etherische oliën en dag of nacht verzorging


€33,50

For Men CRYO Facelift 60 minuten

Na het reinigen van de huid worden de dode huidcellen intensief verwijderd dmv micro dermabrasie. Vervolgens wordt de huid intensief gevoed dmv het insluizen van werkzame stoffen en vitamine E. De huid krijgt extra voeding en wordt intensief gelift.

 

€ 89,00

 

 

 

 

Sensitive treatment

Hydra Sensible treatment is een ideale behandeling voor de gevoelige en hormonaal in disbalans gebrachte huid. Deze behandeling voorkomt irritatie en beschermt de huid tegen nadelige invloeden van het weer en milieu. Sensible collectie bevat o.a. vitamine F, Hyaluronzuur, Amandelolie, Aloe Vera en Jojoba olie.

De behandeling wordt compleet verzorgd met een intense reiniging, zuiverende scrub, epileren, Hydraterend Masker. Massage met etherische oliën en dag of nacht verzorging.

€45,50