Contact

 

Body, Beauty & Balance
Aronskelkstraat 95
3053 XB Rotterdam

Mob: 06 383 84 868
Stuur een e-mail

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten

Betaling Salon

 

/ contant

Boek nu online

 

Zoeken

**** Botanical Peeling NEW!!!


Mag mijn huid een maatje kleiner, strakker, zuiverder en egaler?

Ouder worden hoort erbij en waarom zouden wij geen gebruik maken van de middelen die het natuurlijk ouder worden vertragen?

Bij het ouder worden verliest de huid haar vermogen de cellen snel laten delen. De huid word dikker of juist dunner en wordt ruimer en slapper. De collageenvezels worden schaarser en de huid verliest hierdoor haar elasticiteit.

Met de Botanical peeling dringt de behandeling tot diep in de poriën om de fibroblasten, nieuw weefsel - huid - te laten produceren. Fibroblasten zijn cellen die opbouwen, die nieuwe cellen aanmaken. Zij maken uw huid veerkrachtiger en steviger. Botanical peeling veroorzaakt deze reacties zonder schade aan uw huid aan te richten. U zult er weer jeugdig, fris en stralend uitzien.

Botanical peeling doet echter meer...

Met het ouder worden neemt onze stralende schoonheid af. De huid word valer, verliest haar glans en wordt dof. De pigmentcellen werken niet meer zo effectief, ze verdelen zich niet meer zo goed in de huid. Daardoor ontstaan er pigmentvlekken, in meer of mindere mate. Met het verstrijken der jaren slaan ook afvalstoffen neer in de huid. We nemen dat waar als de zo genoemde ouderdomsvlekken, levervlekken .

Pigmentvlekken worden minder zichtbaar met de Botanical peeling behandeling.

Botanical Peeling behandeling

De peeling werkt huidvernieuwend. De peeling peelt de huid langzaam, zonder dat u thuis behoeft te blijven vanwege roodheid of zware vervellingen.

Tijdens deze behandeling krijgt u een massage met ultra-geluiden (Ultra Therapy). Deze geven uw huid miljoenen trillingen per seconde en deze trillen als het ware afvalstoffen/pigmentophopingen los en voeren deze af. Deze peeling geeft verbluffende resultaten bij fijne droogtelijntjes, acne, een vette huid en een huid met grove poriën. Uw huid voelt strakker aan en lijntjes nemen zichtbaar af.

Het beste resultaat krijgt u binnen 3 tot 7 behandelingen, afhankelijk van de conditie van uw huid. Als u wekelijks een behandeling ondergaat, de zogenaamde Botanical Peeling Kuur, zal uw huid geheel vernieuwd zijn als bij een chemische peeling, maar dan zonder de roodheid of vervelling.

Acne en Pigment behandeling

De Ultra Therapy wordt gebruikt als extra ondersteuning bij de acne en pigment behandelingen in combinatie met de botanical peeling. Het behandelen van acne vergt meer tijd. Afhankelijk van de conditie van de huid kan het zijn dat u gedurende een aantal weken 1x per week een behandeling nodig heeft. Ook is het van belang dat u thuis de behandelingen zorgvuldig voortzet met de juiste producten van Alexandre Fabelle. Alleen dan kan er een optimaal resultaat verkregen worden: een gezonde, stralende huid!

 

LET OP: Na een Botanical Peeling mag een uur lang niets op het gelaat worden aangebracht!

Bij het afnemen van een kuur krijgt u 1 behandeling gratis, zie hieronder.

 

Behandeling

Prijs per behandeling

Kuur van 6 behandelingen

 

Prijzen voor

Acne en

Pigmentvlekken


 

Gelaat helemaal

 

€ 89,00

 

€ 445,00

Gelaat deel

€ 59,00

€ 295,00

Armen

€ 109,00

€ 545,00