Huidverjonging

Contact

 

Body, Beauty & Balance
Aronskelkstraat 95
3053 XB Rotterdam

Mob: 06 383 84 868
Stuur een e-mail

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten

Betaling Salon

 

/ contant

Boek nu online

 

Zoeken

Mesotherapie

Hoe werkt Mesotherapie?

 

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts Dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door middel van prikjes in de huid een combinatie van lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur en een mix van vitaminen, mineralen, aminozuren worden ingebracht.

Met het ouder worden verliest de huid collageen en elastine en daarmee elasticiteit en vitaliteit. Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert, gebruikt. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid.

De snelheid van injecteren is zodanig dat de naaldjes al weer teruggetrokken zijn voordat het lichaam registreert dat er een prikje in de huid is geweest. Tevens wordt er gewerkt met zeer dunne naaldjes en gaan de naaldjes oppervlakkig in de huid, gemiddeld tot 2mm diep, waardoor Mesotherapie een minimale pijnsensatie kent.

Wilt u de huidveroudering tegengaan of in combinatie met een gezichtsbehandeling dan kan 1 behandeling al genoeg zijn. Heeft u huidveroudering zoals rimpels en/of volumeverlies, dan wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd. Na een kuur wordt 1 behandeling in de 4 tot 6 maanden geadviseerd om het resultaat vast te houden.

Na een behandeling met Mesotherapie is het behandelde gebied een beetje rood. De huid kan gloeien en wat strak aanvoelen. Mogelijk kunnen er kort na de behandeling lichte blauwe plekjes ontstaan, die echter snel verdwijnen en veelal volstrekt pijnloos zijn.

Het effect van mesotherapie is meestal na 1 dag tot 1 week zichtbaar. Uw huid wordt strakker, stralender en oppervlakkige rimpels vervagen.

 

  • Huidverbetering (80% verbetering van de huid poriën);
  • Fijne rimpels vervagen;
  • Verbetering van de hydratering en structuur van de huid (huidversteviging);
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid.

 

De voordelen van Meso zijn:

 

  • Geen lichaamsvreemde stoffen;
  • Snel zichtbaar resultaat;
  • Natuurlijk resultaat;
  • Minimale pijnsensatie;
  • Veilig apparaat.

 

 

Behandeling

Prijs per behandeling

Kuur van 6 x

Mesotherapie


Gelaat compleet

 

€ 89,50

 

€ 319,50