Super User

Dieptereiniging, exfoliercen met de quick mask, dit maakt de hoornlaag dunner en voorkomt zwarte puntjes. Onzuiverheden worden verwijderd en de wonderbaarlijke Black mask wordt aangebracht.

De behandeling wordt afgesloten met een tonic en dagcrème met Tea Tree 

Duur behandeling: 30 minuten
Prijs behandeling:

Gelaat helemaal € 60
Gelaat deel € 40
Voorhoofd € 20

Super User

Na het reinigen van de huid worden de dode huidcellen intensief verwijderd dmv micro dermabrasie. Vervolgens wordt de huid intensief gevoed dmv het insluizen van werkzame stoffen en vitamine E. De huid krijgt extra voeding en wordt intensief gelift.

Duur behandeling: 60 minuten
Prijs behandeling: €89,-

Super User

Een boost voor de huid met de 3 stappen reiniging van Alexandre Fabelle. Dieptereiniging, scrub met essentieel olien, onzuiverheden worden verwijderd en afhankelijk van de huidtype wordt er een masker aangebracht. Na een heerlijke gelaatsmassage wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke dagverzorging.

Prijs behandeling: €41,50 

Super User

Bij SSI kun je terecht voor een drietal wimperbehandelingen. Elk met een eigen doel voor maximaal resultaat. 

Deze drie zijn:

  • Wimperpermanent
  • Wimperlift
  • Lash to impress
Meer info & prijzen
Super User

Verrukkelijke behandeling waarbij de huid gereinigd wordt met het 4 stappen systeem van Alexandre Fabelle. De huid wordt voorbereid voor een gevoel van weldaad en versteviging! Een hoge dosis anti oxidanten zorgen ervoor dat het verouderingsproces wordt vertraagd. De behandeling wordt compleet verzorgd met een intense reiniging, zuiverende scrub, epileren, verstevigende masker. Massage met etherische oliën en dag of nacht verzorging.

Prijs behandeling: €49,50

Super User

Als u op straat loopt en een beetje op de wenkbrauwen van iedereen gaat letten zult u merken dat er een hele hoop verschillende vormen wenkbrauwen zijn. Zoals u dan ook zult zien doen wenkbrauwen een hele hoop voor een gezicht. Het is dus erg belangrijk dat het epileren van de wenkbrauwen op de juiste manier gebeurd.

Epileren duurt slechts 15 minuten en heeft u daar bij regelmatig bezoek weken plezier van. Natuurlijk krijg jij tips mee om thuis de wenkbrauwen een beetje bij te houden.

Wenkbrauwen epileren: € 9,-
Wenkbrauwen verven: € 9,-

Super User

Hydra Sensible treatment is een ideale behandeling voor de gevoelige en hormonaal in disbalans gebrachte huid. Deze behandeling voorkomt irritatie en beschermt de huid tegen nadelige invloeden van het weer en milieu. Sensible collectie bevat o.a. vitamine F, Hyaluronzuur, Amandelolie, Aloe Vera en Jojoba olie.

De behandeling wordt compleet verzorgd met een intense reiniging, zuiverende scrub, epileren, Hydraterend Masker. Massage met etherische oliën en dag of nacht verzorging.

Prijs behandeling: €45,50

Super User

Bij SSI kunt u de volgende gezichtsdelen laten harsen.

Bovenlip €8,00
Gelaat €29,50

Super User

Voor de gevoelige huid gebruiken wij milde producten van Aloe Vera. De behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd zodat de huid gekalmeerd en gevoed aanvoelt. Reiniging, peeling, masker naar huidtype. Massage met etherische oliën en dag of nacht verzorging.

Duur behandeling: 30 minuten
Prijs behandeling: €33,50

Super User

PIJNLOOS IPL MET ULASE+

Trots als een pauw met de allernieuwste technologie op het gebied van IPL definitief ontharen! Nieuw en uniek in Nederland! Het gemak en plezier van een gladde rug, borst benen of oksels is ongekend! Geen scheermesjes, geen ingegroeide haren en geen littekens meer!

Meer info & prijzen

 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten