Hoe werkt het LED Masker?

De huid heeft het vermogen licht te absorberen. De energie van verschillende kleuren stimuleren de cellen. Het vergroot de activiteit van DNA-RNA (maakt nieuwe eiwitten aan op basis van info uit DNA) en laat Nitric Oxide (regelt interactie tussen de cellen) in het lichaam vrijkomen. Dit helpt de genezing en stimuleert het regeneratie proces door de cellen hun eigen energie te laten gebruiken om fibrolasten (belangrijkste cel van het bindweefsel) meer collageen, elastine, proteïne te laten produceren en stimuleert het verjongingsproces van de huid.

Meer info & prijzen

Wat is een Dermaroller (Micro needling roller) behandeling?

Dermaroller is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. De Dermaroller bevat 192 microscopische kleine naaldjes. De Dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels is het gevolg.

Meer info & prijzen

Over deze behandeling

Bij een glycolzuurpeeling wordt de bovenste huidlaag met dode huidcellen verwijderd, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid zichtbaar gladder wordt.

Meer info & prijzen

Unieke methode, verbuffend resultaat.

Bij mesotherpie werken wij met een meso-gun die in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Wij werken uitsluitend met Hyaluronzuur serums van Ecuri. Dit serum vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat.

Meer info

Diamond Micro Dermabrasion (DMD) is er eindelijk ook voor de gevoelige en donkere huid! Het werkt met diamanten opzetstukjes, dus zonder hinderlijke kristallen.

DMD vernieuwt en verjongt de huid. Het is op dit moment de meest geavanceerde techniek op het gebied van verfraaiing en verjonging van de huid.

Meer info

 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten