Afslanken en er jonger uit zien?

Afslanken op de juiste plaatsen zonder dieet en er jonger uitzien is heel eenvoudig te bereiken met het BYAS systeem van Wellstar. BYAS staat voor Bionic Youth Activating Systeem.

Het BYAS systeem is een uniek huidverzorgingsysteem, waarmee u de klok als het ware jaren terug kunt draaien. Het revolutionaire systeem bundelt drie ultrasound technieken samen: iontoferese, elektrische spierstimulatie en microvibratie.

Ultrasound voor cosmetische en therapeutische toepassingen zijn tegenwoordig alom erkende behandelingen. Onderzoekers hebben de ideale parameters ontdekt voor huidverbetering.

Meer info & prijzen

OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

Meer info

Ultrasound behandelingen reduceren tijdelijk de dichtheid van de huidlaag waardoor kleine openingen tussen cellen ontstaan en specifieke hoogwaardige actieve ingrediënten die op de huid zijn aangebracht beter kunnen worden opgenomen. De behandelkop warmt de huid eerst op tot een aangenaam temperatuur en brengen wij een cocktail van werkzame stoffen ( Vitamine C, Hyaluronzuur) aan op de huid.

Met Ultrasound trillen wij het serum “door” de huid. Dit zorgt voor een verbeterd cel metabolisme, vernauwd de porie structuur, verfijnt lijntjes, zorgt voor vermindering van couperose/vaatjes/pigmentvlekken en verminderd vochtophopingen (wallen rondom ogen). Uw huid krijgt een mooiere doorbloeding door de micro massage en ook zorgt de Ultrasound voor bindweefselversteviging.

Meer info & prijzen

 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten