HEV = Blauw licht is een hoge energiegolflengte die wordt uitgezonden door laptops, smart phones en allerlei apparaten die de huidconditie kunnen verminderen, je huid kan ontsteken en zelfs verkleuren. HEV-Shield beschermt de huid tegen schadelijk blauw licht om de huid gelijkmatig van kleur te houden. Schrikbarende resultaten tonen aan dat HEV licht dieper in de huid gaat dan UVA en UVB!

Actieve ingrediënten zoals Pioenroosextract, Evodia Fruitextract, Vitamine C en Knoopgrasextract Verminderen de verschijning pigmentatie & donkere vlekken.

Behandeling bestaat uit:
- Double Cleansing
- Dieptereiniging
- Onzuiverheden verwijderen & epileren
- Insluizen van het serum dmv Radio Frequentie
- Dagcrème

White Age is geschikt voor iedereen van 18+ en ouder die huidonvolkomenheden ervaren, zich bezorgd maken over een ongelijkmatige huidskleur, dofheid en schade door de zon. Iedereen die een helderdere, stralendere teint wil!

Een behandeling met radiofrequentie heeft een liftend effect. Het is een anti-agebehandeling die het bindweefsel van het gezicht verstrakt met behulp van frequentiegolven.

Duur 75 minuten
Losse behandeling € 120,00

 

Nutrimetics White Age producten zijn zowel in een set als los verkrijgbaar in de salon.  Dagelijkse behandelingen zijn minstens zo belangrijk voor de huid en daarom adviseren wij minimaal een 4 stappen systeem voor het beste, blijvende resultaat. 


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten