Super User

Een Personal Trainer let op je houding, kent jou kracht en weer hoe hij met signalen van je lichaam moet omgaan. De meeste mensen weten niet om te gaan met bepaalde subtiele signalen die ons lichaam afgeeft. We gaan door ondanks de pijn of we geven juist weer te snel op.

Omdat een Personal Trainer constant bij je is en je continu in de gaten houdt, weet hij precies op welke momenten hij je moet pushen om door te gaan en op welke momenten hij het rustiger aan moet doen.

Lees meer...
Super User

Lipo Diode laser is een bewezen techniek uit Amerika, die helpt bij het effectief vet te verliezen. Het is een revolutie binnen de medische wereld, die zorgt voor een veilig alternatief voor liposuctie. Dit is een high-tech alternatief voor Lipo Cavitatie en bevriezen. In tegenstelling tot Cavitatie is dit geheel pijnloos en wordt er niet gekneed in of gedrukt op de huid.

Meer info
Super User

Duo training is perfect geschikt voor mensen die altijd samen trainen. Of dit nou met je partner, een vriend of een vriendin is. Een Personal Training sessie op maat, maar dan voor twee. Duo personal training is voordeliger, want de kosten worden gedeeld. Maar de kracht zit ‘m er natuurlijk vooral in dat je elkaar kunt uitdagen en motiveren!

Lees meer...
Super User

Met behulp van elektroden, die op de buik, de billen, de benen en eventueel de armen worden geplaatst, geeft dit apparaat de spieren een prikkeltje, waardoor deze gaan aanspannen en ontspannen, zodat er een echte spiertraining plaatsvindt. Je gaat gewoon lekker liggen en het apparaat doet de rest.

Meer info
Super User

Met Small Group Training ervaar je de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband waardoor de individuele kosten lager zijn. Je hebt dan namelijk al een Personal Trainer vanaf € 15 per uur.

Het trainen in groepsverband op een vast tijdstip onder begeleiding van een personal trainer is een goede stok achter de deur, zo sla je niet zomaar een training over.

Lees meer...
Super User

De BYAS Body Lifter biedt professionele technologie in een mobiel handapparaat voor een gemakkelijke en zeer effectieve toepassing thuis. Hier worden drie technologieën gecombineerd die reeds vele jaren gebruikt worden in gespecialiseerde klinieken en instituten wereldwijd:

De 3 technologieën in het BYAS systeem:

  • radiofrequentie
  • EMS
  • Iontoforese en Micro-vibratie
Meer info & prijzen
Super User

 

Voor wie is voedingsadvies bedoeld?

S.M.A.R.T. Personal Training biedt voedingsadvies op maat voor iedereen die personal training volgt. Sport je bijvoorbeeld om van je overgewicht af te komen? Dan is een gezonde eetgewoonte onontbeerlijk, anders is al dat gezweet al snel voor niks. Ook voor de bodybuilders onder ons is voedingsadvies geen overbodige luxe. Zo kunnen we je helpen met de beste tips over eten en drinken voor een nog betere spieropbouw. Maar ook over supplementen kunnen we je veel leren. Ons advies draagt bij aan een sneller resultaat bij:

  • afvallen of van overgewicht afkomen
  • spieren opbouwen
  • conditie trainen
  • strakker in je vel zitten

 Hulp nodig met recepten? 

 

 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten