De BYAS Body Lifter biedt professionele technologie in een mobiel handapparaat voor een gemakkelijke en zeer effectieve toepassing thuis. Hier worden drie technologieën gecombineerd die reeds vele jaren gebruikt worden in gespecialiseerde klinieken en instituten wereldwijd:

De 3 technologieën in het BYAS systeem:

  • radiofrequentie
  • EMS
  • Iontoforese en Micro-vibratie

1. Radiofrequentie

Bevordert de afbraak van vet, en verstevigt de huid effectief.

 

2. EMS

Elektrische Spierstimulatie versterkt de diepere spieren, zodat uw lichaam strakker en sterker wordt en haar natuurlijke vormen herwint.

 

3. Iontoforese en Micro-vibratie

Kanaliseert de speciale LIPO release ingrediënten van de BYAS Body Forming Gel tot in de diepe huidlagen.

 

Veder wordt de afbraak van vetcellen en cellulitis ook ondersteund op een unieke manier door de speciale BYAS Verstevigende Gel, die de bijzonder exclusieve LIPO release ingrediënten bevat.

 

Werking van de BYAS Body Lifter

Om verschillende weefsellagen op gerichte wijze te bereiken maken we gebruik van de Body Lifter, die met radiogolven werkt in een frequentiegebied tussen 300 kHz en 1 MHz. De Body Lifter wordt gebruikt om op effectieve manier bij de vetcellen te komen in verschillende gebieden en dieptes van de huid. Cellulitis bijvoorbeeld zit aan de oppervlakte en de vetcellen liggen in diepere lagen van de huid.

Verlos uw lichaam van vetkussentjes en probleemzones Afslanken

De radiogolven dringen door het onderhuidse weefsel (subcutis) met 300 KHZ diep in de huid, waar ze de vetreductie aanpakken.

Vorming

De radiogolven bereiken de middelste huidlagen, de dermis, met 500 KHZ, en handelen daar tegen cellulitis en kleinere probleemzones.

Gerichte eliminatie van hardnekkige probleemzones om vet weg te smelten

Radiofrequentie golven genereren warmte in de huid met hun energie. Het thermisch effect hiervan veroorzaakt dat het gehele metabolisme van het vetweefsel wordt versterkt, wat de afbraak van vet bevordert. De eigenschappen van de vetcel membranen worden meer poreus.Het gevolg is dat een deel van de inhoud van de vetcel, de triglyceride, wordt vrijgegeven via de membranen. Het vet dat verwijderd is wordt daarna op een natuurlijke manier getransporteerd naar de lymfe.

Gerichte versteviging van de bovenste huidlagen

Met het stretching programma, kunt u slappe huid op een gerichte manier elimineren, en effectief handelen om de typische “slappe huid” te voorkomen die kan optreden in de armen, buik en benen, na een groot gewichtsverlies.

Verlos uw lichaam van slappe huid

Stretching

De radiogolven komen ook tot aan het onderste bindweefsel met 1 MHZ, om ervoor te zorgen dat het bindweefsel samen wordt verstevigd met de bovenste huidlagen.

De bovenste huidlagen kunnen worden gestabiliseerd door het volgende effect: De thermische energie uit de radiogolven verwarmt de collageen vezels, waardoor de eiwitstructuren samentrekken.

Gerichte modellering van uw figuur

Versterkt slap weefsel en zwakke spieren met Elektrische Spierstimulatie (EMS). EMS stimuleert de diepere spiervezels om spieren systematisch te versterken en op te bouwen.

Elk programma kan individueel worden ingedeeld op drie niveaus van intensiteit. Op deze manier, kunt u systematisch werken om een mooi, goed gevormd lichaam terug te krijgen in veel verschillende lichaamszones.

Hoe ouder we worden, hoe meer weefsel en spieren hun stevigheid verliezen. Een groter spiervolume betekent dat uw lichaam steviger en sterker wordt en zijn natuurlijke vorm en figuur herwint?

Uit klinische proeven bij de Galway University Hospital bleek dat bij EMS, het spiervolume toenam met gemiddeld 20%.

BYAS Body Forming Gel

BYAS Body Forming Gel is speciaal ontwikkeld voor de Body Lifter in samenwerking met internationale experts op speciale lichaamsverstevigende ingrediënten.

Het bevat het exclusieve LIPO release complex dat de afbraak van vetkussens en cellulitis op een unieke manier ondersteunt.

Iontoforese en micro-vibratie methode wordt gebruikt om de waardevolle LIPO release actieve ingrediënten te kanaliseren in de diepere huidlagen om de effecten van de Body Lifter te verbeteren met hun speciale vetafbraak stimulerende eigenschappen.

Deze methode wordt gebruikt om de waardevolle LIPOreleaseTM ingrediënten naar de diepere huidlagen te bewegen. Daar fungeren zij als katalysator om de effecten van de Body Lifter te versterken met hun speciale vetafbrekende eigenschappen.

Uiterst effectieve combinatie van rode algen die buitengewone weefsel verstevigende eigenschappen heeft en een speciale aminozuur complex die de afbraak van de vetopslag bevordert en op intercellulaire niveau de ophoping van vet voorkomt (lipogenesis). Het is bijna 2x zo effectief als pure cafeïne, wat de topper is in het veld weefsel-verstevigende en vetafbrekende eigenschappen.

De Body Forming Gel is geschikt voor elke huid. Alleen voor uitwendig gebruik en in combinatie met de BYAS Perfection Body Lifter.

Bij klanten met een BMI van 25 en hoger adviseren wij eerst een Detox Programma te volgen voor een optimaal resultaat. 

Prijslijst voor BYAS Body Perfection

    Prijs per behandeling  

Duur behandeling

Per zone ter grootte van 1 A4 totaal

 

€ 159,00

 

25 min.

Lymfedrainage

 

€ 55,00

 

20 min.

 


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten