Lipo Diode laser is een bewezen techniek uit Amerika, die helpt bij het effectief vet te verliezen. Het is een revolutie binnen de medische wereld, die zorgt voor een veilig alternatief voor liposuctie. Dit is een high-tech alternatief voor Lipo Cavitatie en bevriezen. In tegenstelling tot Cavitatie is dit geheel pijnloos en wordt er niet gekneed in of gedrukt op de huid.

Hoe werkt Lipo laser?

Lipo laser werkt door middel van diode lasers, die ervoor zorgen dat de vetcellen zullen imploderen. Dit triggert het lichaam om de cellen op een natuurlijke wijze af te voeren. Houd er rekening mee dat Lipo laser het best werkt op de plaatsen waar het met het reguliere diëten niet lukt om er vanaf te komen.

Behandeling met Lipo laser

De behandeling met de Lipo laser duurt ongeveer 20 minuten. Het is verstandig om gebruik te maken van 8 – 10 behandelingen, zodat het vet op een effectieve wijze kunt laten verwijderen.

Met Lipo laser is het mogelijk om een groot aantal verschillende gebieden aanpakken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om love handles te laten verwijderen, of een gebied op de buik, rug, dijen, heupen, billen, benen of armen aan te pakken.

Lipo laser leidt ook daadwerkelijk tot goede resultaten. Het is wat dat betreft niet vreemd dat de techniek over is komen waaien vanuit Amerika naar Nederland. Met 8 – 10 behandelingen is het mogelijk om 10 – 15 cm aan omvang te verliezen.

Om de huid extra te verstevigen wordt er naar wens gebruik gemaakt van EMS techniek ( Electric Muscle Stimulation)

Behandelingen zijn niet mogelijk in de volgende situaties:

  • Zwangerschap
  • Pacemaker
  • Hoge Bloedruk
  • Tijdens de menstuatie
  • Kanker
  • Lymfatische-en-lever-ziekten

Prijs: €79,- per zone ter grootte van 1 A4

 

Wil je net dat beetje extra uit jezelf halen, neem dan een kijkje bij Droog Trainen Academie;

(Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is een digitaal product van Droog Trainen Academie)

 


 

semia skin improvement 

Direct een afspraak maken voor 1 van de behandelingen

Boek nu!

Openingstijden salon

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten